Bevestiging inschrijven

Je hebt je ingeschreven! Goed zo 🙂

Iedereen weet het: er komt een baby en vervolgens wordt je leven een hel van gekrijs en vieze luiers. En slaap, dat kun je voor het komende jaar ook wel vergeten. Laat staan wijntjes drinken met vriendinnen, of je nagels lakken!

Maar dat HOEFT niet zo te zijn!

Nee, het kan anders! En het is niet moeilijk, als je weet hoe het kan. Om het jou ook te leren heb ik een geweldig informatief, uiterst leesbaar en schitterend uitgevoerde gebruiksaanwijzing voor je. Het werkplaatshandboek van je baby, zeg maar. Want je moet uiteindelijk alles leren: lopen, autorijden, websites schrijven – maar ook ouder zijn. En voor ieder pietluttig wissewasje kun je een cursus doen, met zo’n mooi certificaat, maar voor het ouderschap? Nee hoor, vergeet het maar.

Dat kan anders!

Mijn cursus is beter, goedkoper en geeft sneller een oplossing. En door de kortingscode CJBTDARX krijg je ook nog 10% korting! Bespaar je dus de moeite en het geld, maar neem contact met me op! 

Als je op de knop hieronder klikt, kun je meteen een afspraak inplannen. Dan hebben we een half uurtje om alvast de eerste pijn te verlichten, en kan ik je uitleggen hoe ik dit bij andere ouders heb opgelost.