Hier begint alles!

Denk jij ook dat je, na de geboorte van je baby, niet meer slaapt?

Dan zit je hier goed!

Iedereen weet het: er komt een baby en vervolgens wordt je leven een hel van gekrijs en vieze luiers. En slaap, dat kun je voor het komende jaar ook wel vergeten. Laat staan wijntjes drinken met vriendinnen, of je nagels lakken! Je zou er bijna uit weerzin preventief steriel van worden.

“Mijn baby huilt de hele tijd en IK KAN ER NIET MEER TEGEN!!!¨...

Ellen heeft er genoeg van!

Maar dat HOEFT niet zo te zijn!

Nee, het kan anders! En het is niet moeilijk, als je weet hoe het kan. Om het jou ook te leren heb ik een geweldig informatief, uiterst leesbaar en schitterend uitgevoerde gebruiksaanwijzing voor je. Het werkplaatshandboek van je baby, zeg maar. Want je moet uiteindelijk alles leren: lopen, autorijden, websites schrijven – maar ook ouder zijn. En voor ieder pietluttig wissewasje kun je een cursus doen, met zo’n mooi certificaat, maar voor het ouderschap? Nee hoor, vergeet het maar.Vertel me meer!...

“Mijn baby slaapt niet, en ik ook niet! Kan daar niks aan gedaan worden?”...

Khadisha, een vermoeide moeder

Dan is dit voor jou!

De gebruiksaanwijzing van je baby laat je gemakkelijk zien hoe het ook kan, zodat jij uitgerust een zelfzekere ouder kan zijn. Samen met andere moeders leer je in een veilige omgeving wat je wil weten maar nergens anders hoort!

Je wil voor je baby vast ook de beste voeding, de mooiste kleding en het zachtste bed. Je verwacht het beste van jezelf, als moeder. En dat is helemaal goed. Maar als je baby niet goed slaapt, kan ze niet genieten van dat bed. En als je baby veel kramp heeft, maakt het niet uit welke kleding hij draagt.

Hoe los ik dat voor jou op? Niet door je te vertellen wat je moet doen, maar door je technieken te leren en die te samen oefenen. Mijn methodes, ontwikkeld uit oude Oosterse en nieuwe Westerse technieken, zijn snel en eenvoudig toe te passen. Je baby zal sneller ontwikkelen, beter slapen en minder last hebben van krampjes. In deze workshop gaan we dieper in op de gebruiksaanwijzing van je baby. Daardoor versterkt jullie band en krijg jij meer zelfvertrouwen in je rol als moeder. Dat wil jij toch ook?

“Ik ben zwanger en iedereen hangt van die enge verhalen op. Wat moet ik nou als de baby er is?¨

Louise, die toen zwanger was

Je kan het best aan deze workshop mee te doen als je baby tussen de 6 weken en 8 maanden oud is. Om je individueel aandacht te kunnen geven, worden ze gehouden met kleine groepen moeders – dat is gezellig! – maar desgewenst kun je ook kiezen voor privé-workshops. Neem, als je dat wil, even via e-mail contact met me op. Of, als je weinig tijd hebt, kun je kiezen voor de training pure touch, waar ik je in één uur de essentiële technieken leer.